⚠️ Vă recomandăm să cumpărați electricitate (curent electric) de la Hidroelectrica.ro la 0,7 lei/kWh preţul final facturat cu TVA și toate taxele incluse.

Blog Sunjoy

Panourile radiante, montate in orice incapere din locuinta

Panourile radiante nu doar ca fac parte din sistemul modern de incalzire, ci sunt chiar o recomandare pentru incalzirea diverselor tipuri de spatii. Care sunt acelea este ceea ce aducem in discutie in randurile de urmeaza.

Panouri radiante in camera copilului

In camera copilului sistemul de incalzire este nu doar absolut necesar, dar trebuie si sa prezinte siguranta. In timp ce multe dintre sisteme impun si o masura de siguranta, pentru a izola zona si a nu permite celui mic sa se apropie de sursa de caldura, panourile radiante sunt intr-o zona greu accesibila. Dupa cum bine stiti, recomandam montarea lor pe tavan, in zona centrala.
Un alt avantaj al acestor panouri este ca nu sulfa aer cald. Poate fi incomod pentru copii sa simta aerul cald astfel. La fel de sigur si sanatos este si faptul ca nu consuma oxigenul din incapere sau ca se incalzeste instant, astfel ca nu trebuie sa asteptati minute bune pana cand in camera este cald. Mai ales pentru cei mici diferentele de temperatura se resimt si racelile se instaleaza destul de usor din aceasta cauza.
Mai mult decat atat, in mediul in care copilul sta zi de zi, unde se odihneste, are nevoie de tot confortul. Functionarea panourilor nu implica zgomote astfel incat nu este perturbata linistea celui mic.

Panourile radiante in dormitoare

Cel putin in zona de living cu siguranta ca toata lumea isi doreste sa nu aglomereze cu prea multe obiecte. Prezenta radiatoarelor care sa distribuie caldura de la o sursa pot fi un inconvenient din punct de vedere estetic. Nu este insa cazul la panourile radiante. Acestea se instaleaza sus pe tavan, sunt estetic mascate pentru ca sunt albe si nu implica vreun disconfort.
Functionarea acestora nu necesita supraveghere, sunt excluse reviziile, pregatirile pentru iarna, nu necesita costuri privind intretinerea sau mentenanta. Avantajul financiar este deci despre faptul ca platiti o data suma de achizitie si ulterior nu mai sunt si alte costuri periodice, fata de alte sisteme de incalzire.
La fel de bine putem considera un avantaj faptul ca instalarea este facila. Este nevoie doar de un instalator autorizat, insa nu si de planuri complexe, sa spargeti cladirea, sa demolati, sa aveti nevoie de proiect, aviz, de acordul vecinilor etc.
In mod special pentru livinguri sunt ideale pentru ca sunt de regula este ales livingul ca fiind camera spatioasa unde temperaturile se mentin mai reci – fie este vorba de camera cu mai multi pereti spre exterior. De asemenea, livingul este adesea open space, iar asta inseamna pierdere de caldura. Panourile radiante incalzesc rapid, sigur si eficient, uniform, de sus in jos, ceea ce pe termen lung inseamna si a evita formarea de mucegai in zone, colturi de camera unde caldura nu ajunge.

Panourile radiante in orice tip de incapere

Datorita principiului de functionare, precum soarele incalzeste pamantul, datorita faptului ca se monteaza pe plafon, panourile radiante din gama noastra, disponibila pe ecojoy.ro, pot fi montate oriunde: in birouri, spatii inguste precum holurile mici, bai, apartamente, case, case de vacanta, hale, sali, masarde, biserici etc.
Nu implica instalari complicate, nu au nevoie de camera separata, de evacuari. Pot avea randament incat sa fie sursa principala de incalzire sau un sistem complementar de incalzire. Necesita un minimum de spatiu, sunt convenabile si prezinta deci multiple avantaje pe termen lung.
Pentru achizitia unui astfel de panou la dimensiunile corecte incat sa poata face fata incalzirii suprafetelor diverse va recomandam sa intrati in contact cu echipa noastra. Specialistii sunt disponibili in a oferi consiliere corespunzatoare.
Ofertele de pret le veti gasi in cadrul paginii noastre, aici.

Articolul anterior

Sa intelegem panourile radiante cu infrarosu!

Articolul următor

Tehnologia Nanosilver si beneficiile panourilor radiante SunJoy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită în 1 - 3 zile. Oriunde în România.

Deschidere colet la livrare.

24/7 Suport online prin calculatorul de wați.

Calcul, ofertă dimensionată.

Plata: Cash/Card la livrare sau Online cu card bancar,

Virament - Transfer bancar - O.P.
rate-60x60-1.png

Plata cu card în 6,12,24 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Online cu Visa, MasterCard