⚠️ Vă recomandăm să cumpărați electricitate (curent electric) de la Hidroelectrica.ro la 0,7 lei/kWh preţul final facturat cu TVA și toate taxele incluse.

Blog Sunjoy

3 motive pentru care semineele electrice 3D merita sa faca parte din decorul locuintei tale

newcastle-brown-room Semineu electric Classic Flame Newcastle Brown

Semineul te duce cu gandul la o casa, la un loc idilic, la o atmosfera fascinanta. Este de altfel un element ce aminteste de sisteme de incalzire traditionale, fiind totusi ceva mai avansate decat sobele. Datorita sistemelor tot mai moderne, la ora actuala ne putem bucura de un semineu instalat in locuinta, indiferent ca vorbim de o casa sau de un apartament. Sunt seminee adaptate, electrice, de care dispunem in catalogul nostru de oferte.

Conceptul de semineu electric este unul facil de abordat si adaptat pentru orice tip de spatiu. Iata un prim avantaj, acela de a nu va limita crezand ca este potrivit doar in case impunatoare sau in cabana, in casa de vacanta. Il recomandam pentru ca este eficient si sigur, iar in randurile ce urmeaza detaliem alte 3 motive pentru care acest gen de semineu merita ales:

Imita fidel semineul clasic
Ideea unui semineu este de a recrea acel spatiu intim, incalzit, placut, unde te simti bine. Daca este electric, pierzi oarecum din farmecul clasic, acela de a vedea si resimti ce presupune lemnul care arde, trosnetul de lemn in semineu. Pentru ca producatorii au parte de tehnologii moderne, avansate, au creat seminee electrice cu efecte auditive si vizuale care sa redea in mod fidel clasicul semineu.

Mentionam ca:
Dipune de lumina ambientala, crengute si pietre decorative.
Efect de flacara. Aceasta nu conditioneaza in ceea ce priveste incalzirea in sine. Flacara este colorata de asemenea si diverse tipuri de setare la luminozitate.
Include sunet ce imita tronestul de lemn, sunetul de foc arzand.

Astfel de functii pot fi setate aparte de incalzirea in sine, toate sau doar cate una, dupa preferinte.

Sistem de incalzire si decorativ
Un semineu electric 3D fie ca vorbim de cele ElectricSun sau de modele Tagu poate fi folosit ca sistem de incalzire desigur, dispune de termostat si in functie de temperatura setata se va opri automat din functionare, repornind cand aceasta scade. Semineul insa poate fi folosit si fara sistemul de caldura, doar pentru rolul sau decorativ. Este un doi in unu sa spunem, deci isi justifica investitia si este deopotriva practic, functional si estetic.
Ca sistem de incalzire, semineul electric se bazeaza pe tehnologia aerotermei. Aceasta este eficienta si silentioasa in acelasi timp, de marca Nichrome.

Variante diverse, pentru gusturi diverse
Desigur ca un sistem de incalzire sa aiba randament va fi ales corespunzator cu spatiul unde urmeaza sa fie instalat. Asadar trebuie sa existe o corelatie facuta cu suprafata de incalzit. In cazul unui semineu nu se poate spune ca va fi unica sursa de incalzire a casei, ci o completare. Modelele sunt diverse si in functie de cat va permite spatiul veti putea alege corespunzator.
Montajul este pe perete, ceea ce nu incomodeaza cu nimic. Este inclusa si tamplaria ce incadreaza semineul. Modele de seminee electrice de la Tagu au un finisaj elegant, design Scandinav, totusi cu linii simple. In cazul celor de la ElectricSun este mdf alb.

Imaginati-va livingul cu un astfel de semineu electric. Este o imagine a luxului, a rasfatului, este confortul dorit. Imbina asadar modernul cu un concept clasic si binecunoscut de semineu. Sunt atat de multe motive pentru care un semineu electric este dorit, dar mai cu seama modele 3D care sa imbunatateasca experienta traita atunci cand deschideti semineul. Este sigur, alimentat clasic, la priza, se monteaza usor si schimba total decorul. Cand va decideti sa achizitionati unul va asteptam cu drag sa va propunem variante optime pentru casa dumneavoastra. Nu uitati ca va putem oferi consiliere, pentru o alegere optima

Articolul anterior

Seminee electrice ElectricSun – pentru confortul termic optim al locuintei tale

Articolul următor

Semineu electric 3D Clasic ElectricSun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită în 1 - 3 zile. Oriunde în România.

Deschidere colet la livrare.

24/7 Suport online prin calculatorul de wați.

Calcul, ofertă dimensionată.

Plata: Cash/Card la livrare sau Online cu card bancar,

Virament - Transfer bancar - O.P.
rate-60x60-1.png

Plata cu card în 6,12,24 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Online cu Visa, MasterCard