⚠️ Vă recomandăm să cumpărați electricitate (curent electric) de la Hidroelectrica.ro la 0,7 lei/kWh preţul final facturat cu TVA și toate taxele incluse.

Blog Sunjoy

Panouri infrarosu Sunjoy cu turmalina care emite ioni negativi

Ce sunt ionii negativi si care este importanta lor ?

Panouri infrarosu Sunjoy cu turmalina care emite ioni negativiEMISIA DE IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral – TURMALINA – cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi. TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta. Proprietatile incredibile ale acestui material au facut ca unii specialisti sa il considere un mineral de provenienta extraterestra! IONII NEGATIVI emisi de acest mineral au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intarzierea aparitiei efectelor imbatranirii, o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire substantiala a sistemului imunitar. (vezi aici pagina certificate de calitate)

V-ati intrebat vreodata care este motivul pentru care este recomandabil sa ne aflam cat mai des afara, in aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficienta? Deoarece, in atmosfera si mai ales la munte, sunt prezente asa numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lispesc din locuintele noastre, aceste “vitamine” nu sunt altceva decat aeroioni negativi, lipsiti de gust si miros, cu efecte binefacatoare asupra organismului.

Aceasta adevarata “uzina de vitamine”, pe langa improspatarea aerului din casele noastre, are un rol important in profilaxia si tratamentul unor afectiuni si boli. Ionii sunt particule încarcate electric , rezultati ca urmare a actiunii unei cantitati suficiente de energie aupra unor molecule ca: O2 , CO2 , H2O , astfel incât acestea pierd sau câstiga un electron. Electronul liber se cupleaza cu o molecula alaturata care se transforma în ion negativ.

Molecula originala din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv cu un rol daunator pentru sanatatea omului deoarece aceasta interfereaza cu particule de praf si alte elemente nocive din atmosfera formând particule mai mari.
Particulele încarcate negativ au o durata mica de existenta, fiind în schimb deosebit de mobile. In natura ionii se formeaza într-o multitudine de moduri. In general sunt generati de razele cosmice, razele ultaviolete, frictiunea curentilor de aer, caderile de apa si plantele. Ca exemplu putem da acele de brad si ferigile care emit cantitati relativ mari de ioni negativi.

Unii specialisti din domeniu ( Fred Soyka , Bruce Rosenberg) sustin ca datorita influentei solare si lunare asupra suprafetei pamântului si apei , aerul este fortat sa iasa din pamânt respectiv ionii pozitivi, (deoarece pamântul are o încarcare global negativa) asa-numita respiratie „toxica” (cu ioni pozitivi).
In mod uzual doar o cantitate infinitezimala din atomii din atmosfera sunt ionizati.
In mod normal ionii pozitivi si negativi sunt ca numar de valori sensibili egale , cu o mica marja în plus pentru ionii pozitivi. Totusi în unele regiuni ( malul marii , cascade de apa) unde apa se afla intr-o continua miscare proportia se schimba devenind 2000 ioni negativi fata de 1000 ioni pozitivi pe cm3.

S-a constatat ca acest raport este de departe cel mai benefic pentru fiinta umana. La polul opus s-a constatat ca furtunile din desertturi sau alti curenti de aer cald modifica numarul de ioni din atmosfera pâna la un raport de 33/1 în favoarea ionilor pozitivi. Ca exemple: Sharan în Israel, Foehn în Alpi, Sirode, Sino, Mistral, Bora, Yoni
Oriunde în lume efectul lor asupra fiintelor umane este unul deosebit de nociv.
Totusi cel mai nociv sistem , din punct de vedere al încarcarii cu ioni pozitivi ramân marile aglomerari urbane si industriale. Gazele de esapament, smogul industrial, rezidurile de anvelope, fumul de tigara, cenusa , toate distrug ionii negativi fie neutralizându-i, fie încarcându-i chiar pozitiv.
În interiorul blocurilor moderne cu peretii de ciment si fier se formeaza adevarate custi Faraday electromagnetice, care absorb sarcinile negative, lucru facut si de surse de apa, de aer conditionat, cuptoare cu microunde.
Sarcina electrostatica pozitiva a produselor din materiale plastice omniprezente completeaza acest tablou sumbru pentru ionii negativi care nu depasesc 100/cmc în orice încapere fata de valoarea uzuala de 1000 sau benefica de 2000.
Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului actiunii ionilor, Vasiliev, ionii negativi actioneaza asupra terminatiilor nervoase din plamâni modificând starea sistemului nervos central si de acolo asupra organelor periferice.

Doctorul Albert Kruger a descoperit ca ionii negativi maresc rata vitezei de oxidare a serotoninei din sânge. Pe de alta parte el a observat ca ionii pozitivi încetinesc viteza de baleiere a cililor din esofag de la 900 la 600 cicluri pe minut, diminuând mobilitatea mucoasei, scazând astfel rezistenta la factorii patogeni din aer.
Ionii pozitivi favorizeaza vasoconstrictia si maresc ritmul respiratiei. Ionii negativi reduc nevroza si anxietatea , maresc apetitul si setea, cresc stimulii sexuali.

În urma unui experiment cu generatoare de ioni negativi într-o gradinita s-a constatat ca a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor, cei hiperactivi au devenit mai calmi, iar senzatia de oboseala s-a diminuat în cazul tuturor subiectilor, ionii negativi din creier marindu-le totodata amplitudinea ceea ce conduce la o putere de concentrare sporita. De asemenea acestia favorizeaza din lobul occipital în cel parietal, temporal, ajutând în propagarea undelor cele din urma în lobul frontal , într-o distributie uniforma, generând o stare de calm.
Din punct de vedere fizic se amelioreaza alergiile, sinuzitele, astmul bronsic, migrena, arsurile si durerile postoperatorii.

Este cunoscut ca este mult mai usor sa preintampinam boala decat s-o tratam. Numai ca in zilele noastre e foarte greu, data fiind poluarea care ne inconjoara, sa respiram aer curat in orase. Ca sa putem face acest lucru, e necesara o excursie la munte ori la mare, lucru care nu esre intotdeauna la indemana din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.

Si totusi trebuie sa respiram tot timpul aer curat si neviciat, nu doar cateva zile pa an. Care ar fi solutia? Tocmai acest aparat minune. Nu numai ca puteti aduce in casele dvs. sau la locurile de munca prospetimea si puritatea aerului montan, dar acum va e la indemana sa beneficiati si de proprietatile curative ale panoului radiant SUNJOY. S-a constatat ca in urma folosirii sale se mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala cu aprox. 15-20%.
Totodata aparatul are un rol de neutralizare a ionilor pozitivi ce sunt emanati de catre aparatele electrice (computere, televizoare, radiouri, etc).

Scaderea concentratiei de praf, a alergenilor si microbilor de 8-10 ori, precum si reducerea de 10-20 ori a rodonului (element radioactiv eliminat de sol si de constructie), reprezinta un alt atuu in favoarea utilizarii sale. In ceea ce priveste efectele benefice asupra anumitor boli va prezentam pe scurt cateva din ele:

Boli ale sistemului cardiovascular: In tromboflebita, hipertonie, hipotonie, stenocardie, neuroza inimii, dereglari neinsemnate ale circulatiei sanguine intracraniene – posedand o actiune anticoagulanta aeroionii negativi imbunatatesc circulatia sangelui. Drept rezultat se franeaza formarea depunerilor de colesterol pe peretii vaselor sanguine si se normalizeaza tensiunea arteriala.

Bolile sistemului respirator:
In infectiile respiratorii acute, bronsite cronice, bronhopneumonii, tuberculoza de gradul unu – se stabileste stratul de protectie a alveolelor plamanilor (surfoctant), protejand alveolelor de inflamatie, hematoame, distructii inflamatorii si embolii. Plamanii se indreapta si se maresc in volum.

Bolile schimbului de substante:
In alergii, urticarie, dermatite si alte tipuri de reactii alergice se micsoreaza concentratia alergenilor si prafului, devin mai rare si mai usoare crizele de alergii, dispar si se micsoreaza urticaria si dermatitele.

Bolile de piele:
Eczeme, plagi, ulceratii, se micsoreaza intensitatea durerii si infectarea microbiana a plagilor, se intensifica perioada de convalescenta.

Bolile sistemului gastro-intestinal:
Gastroduodenita cronica, ulcer gastro-duodenal, in deschineziile cailor biliare terapia cu ioni anihileaza urmarile stresului normalizand activiatea celulelor secretorii ale stomacului, se micsoreaza durerile, dispar dereglarile dispeptice, se intensifica regenerarea mucoasei tractului intestinal.

Boli ale sistemului endocrin:
In dereglarea ciclului menstrual, in caz de hipolactatie, dereglari sexuale se imbunatateste alimentatia cu sange a organelor bazinului mic si a glandelor cu secretie interna. Se normalizeaza ciclul, se maresc lactatia si activitatea sexuala.

Bolile sistemului nervos:
In cazul stresului, oboselii cronice, neurozelor, neuralgiilor, durerilor fantoma terapia aeroionica are actiune antistresanta pe baza normalizarii schimbului ionilor de calciu in celule.

Bolile ochilor sunt de asemenea ameliorate:
In cheratite, blefarite, cheratoconjunctivite, glaucom, cataracta, se micsoreaza durerile, fotofobia, se incetineste dezvoltarea glaucomului si cataractei. Principiul de lucru:
In panoul radiant SUNJOY, fluxul aeroionic se formeaza cu ajutorul descarcarii incetinite, avand ca efect saturarea incaperii cu aeroioni negativi, care, inspirati fiind, isi cedeaza incarcatura electrica hematiilor din sange, iar acestea celulelor din organism normalizand astfel schimbul de substante. Utilizare:
Incaperi de locuit, birouri, institutii de invatamant si sportive, institutii medicale si profilactorii, restaurante, piscine, scoli, gradinite, birouri, magazine, hale, biserici, hoteluri, ateliere, incaperi cu praf de hartie, ciment, elemente radioactive.

https://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&biw=1357&bih=539&q=turmalina+efecte+terapeutice&aq=0&aqi=g2&aql=&oq=turmalina+e&fp=947e479d49ee5788

Articolul anterior

Tehnologia nanosilver cu panouri radiante infrarosu Sunjoy

Articolul următor

Panouri radiante infrarosu panouri Sunjoy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită în 1 - 3 zile. Oriunde în România.

Deschidere colet la livrare.

24/7 Suport online prin calculatorul de wați.

Calcul, ofertă dimensionată.

Plata: Cash/Card la livrare sau Online cu card bancar,

Virament - Transfer bancar - O.P.
rate-60x60-1.png

Plata cu card în 6,12,24 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Online cu Visa, MasterCard