⚠️ Vă recomandăm să cumpărați electricitate (curent electric) de la Hidroelectrica.ro la 0,7 lei/kWh preţul final facturat cu TVA și toate taxele incluse.

Blog Sunjoy

Racitorul de aer ElectricSun – aliatul ecologic în zilele caniculare

Schimbarile climatice din ultimul timp au inregistrat o crestere a temperaturilor, sesizabila in special pe perioda verii. Majoritatea oamenilor au apelat treptat la solutii de racorire variate, dar care produc un consum crescut de energie electrica.
In ultima perioada, majoritatea oamenilor opteaza pentru alternative ecologice in ceea ce priveste reducerea cheltuielilor pentru facturi. Optiunea de a alege alternative ce consuma resurse

Racitor de aer prin evaporare ElectricSun

regenerabile prezinta si avantajul contribuirii la un mediu durabil.

Pentru scaderea temperaturii ambientale, se opteaza in general pentru varianta aparatelor de aer conditionat. Principiul de functionare al acestuia se axeaza pe producerea unui aer rece uscat determinat de freon, element utilizat pentru racirea frigiderului si in climatizarea diferitelor tipuri de masini. Pe langa aspectul de consum mare de energie, aparatele de aer conditionat implica instalatie de specialitate si nu pot fi mobile.
Varianta eco pentru racire de care dispunem in magazinul nostru Ecojoy este racitorul de aer ElectricSun.

Acesta functioneaza sub principiul evaporarii vaporilor de apa ce induc o racire reconfortanta naturala.

Racitoarele de aer prin evaporare – ce trebuie sa stii?

  • Racesc si improspateaza aerul, in mod placut, prin intermediul filtrului de aer integrat, avand functie de ventilare;
  • Actiune prietenoasa asupra mediului inconjurator;
  • Sunt eficiente energetic, costurile fiind reduse la minim, doar 80W;
  • Nu necesita ansamblarea unui furtun de evacuare fapt pentru care nu exista limitari ale locului de amplasare, fie el exterior sau interior;
  • Este posibila cresterea performantei de racire prin utilizarea acumulatorilor de racire sau a cuburilor de gheaţa;
  • Se poate utiliza pe intreaga perioada a anului, deoarece poate umidifica aerul iarna si scade temperaturile vara.

Absorbtia de caldura si evaporarea apei reprezinta modul de functionare al tehnologiei de racire al aparatului ElectricSun.
Dispozitivul absoarbe aerul proaspat de afara in filtrele sale speciale de racire de tip fagure care sunt imbibate cu apa. Acest tip de racire este o metoda atat avantajoasa economic, cat si prietenoasa cu mediul inconjurator.
Efectul pe care il poti resimti poate fi similar cu ideea de racoarea din jurul unei ape sau a unei cascade. Un alt avantaj demn de luat in considerare este efectul benefic de umidificare a aerului, fapt pentru care nu se irita caile respiratorii. Racirea naturala treptata este recomandata de specialistii in domeniul medical, deoarece acest principiul ce nu afecteaza organismul la schimbari bruste de temperatura. O parte din probleme de sanatate ce se intalnesc vara sunt legate de dureri musculare, sinuzita, provocate de aerul mult prea rece al aparatelor de aer conditionat.

Un aspect ce poate capta interesul iubitorilor de terase si gratare in aer liber este redat de aspectul mobilitatii. Racitorul de aer ElectricSun are o greutate de 8 kg si dimensiuni ce il fac usor de transportat. Acesta are si optiunea de a fi utilizat atat in exterior, cat si in interior.

Pentru mai multe aspecte tehnice despre acest aparat de racire, dar si pentru solutii alternative de consum in functie de preferinte, firma EcoJoy va sta la dispozitie pe site-ul oficial, alaturate de sfaturi si recomandari.

Articolul anterior

Panouri radiante ElectricSun

Articolul următor

Seminee electrice ElectricSun – pentru confortul termic optim al locuintei tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare gratuită în 1 - 3 zile. Oriunde în România.

Deschidere colet la livrare.

24/7 Suport online prin calculatorul de wați.

Calcul, ofertă dimensionată.

Plata: Cash/Card la livrare sau Online cu card bancar,

Virament - Transfer bancar - O.P.
rate-60x60-1.png

Plata cu card în 6,12,24 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Online cu Visa, MasterCard